Datum objave: 20. veljače 2023.
Kategorija: Naslovnica

Međužupanijsko/nadbiskupijsko natjecanje iz Vjeronauka – Vjeronaučna olimpijada

Ekipa naše škole uspješno je sudjelovala na međužupanijskom/nadbiskupijskom natjecanju iz Vjeronauka (Vjeronaučna olimpijada) koje se održalo 16. ožujka 2023. godine u đakovačkoj gimnaziji.

Naše učenice i učenici (P. Palcer, 1. UR, Emanuela Zorić i Filip Režić, 3. E2 te Marija Fogadić, 4..UR) zauzeli su 7. mjesto. Sudjelovalo je 12 srednjih škola. Naša je ekipa među najboljim strukovnjacima, jer su ispred nas gimnazijalci. Mentorica učenica je Nataša Šantić. Ponosni smo na odlične rezultate naših učenika koji su uspješno predstavili EŠBR.

Priznanja i prigodne nagrade svim ekipama uručio je mons. Ivan Ćurić, pomoćni biskup Đakovačko–osječke nadbiskupije koji je tom prigodom svim natjecateljima čestitao i zahvalio na sudjelovanju. Iznenadio se opširnom građom koju su natjecatelji usvojili te je s tim u vezi citirao papu Franju i njegove riječi – hodočašća u svetišta nam omogućuju da susretnemo Djevicu Mariju, a kad nju susretnemo ponovno vjerujemo u revolucionarnu snagu ljubavi.

Tema ovogodišnje vjeronaučne olimpijade bila je „Naša draga svetišta“.

Pročitajte još

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

Učenici koji ostvaruju pravo upisa u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025., koji se upisuju u programe obrazovanja za koje je potrebno dostaviti dokumente o ispunjavanju posebnih uvjeta iz natječaja za upis (dokazivanje zdravstvene sposobnosti...

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Na ljetnoj praksi odnosno na OG-CS Academy sudjeluje šest naših učenika koji su upravo završili treći razred smjera Web dizajner, a to su Marino Friedrich, Veronika Rakušić, Toni Orešković, Ena Majdančić, Marina Jurišić i Zvonimir Perošević. Opširnije na sljedećoj...

Skip to content