Datum objave: 30. prosinca 2022.
Kategorija: Naslovnica

Božićna priredba 2022.

U petak 23. prosinca 2022. godine  u predvorju Ekonomske škole „Braća Radić“ u Đakovu održana je već tradicionalna Božićna priredba.

Ravnatelj Željko Bionda pozdravio je sve nazočne te svim učenicima, profesorima i djelatnicima  poželio sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

U program same priredbe uveli su nas voditelji Karlo Popek, 4.E1 i Martina Matić, 4.K  koji se sastojao od glazbenih i plesnih točaka.

Školski zbor uz pratnju školskih tamburaša otpjevao je tradicionalnu božićnu pjesmu Veselje ti navješćujem,  a nakon toga i svima nam poznatu pjesmu Petra Graše Fritula.

Plesni točku uz glazbu „ Santa tell me in the club“ izvele su učenice Lea i Tea Lacković koje su članice plesne skupine Candies koje su prošle godine nastupile na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Prigodni program je završio pjesmom Zvončići uz izvedbu Petre Krnjić, zbora i tamburaša.

Na kraju priredbe, učenici su se osladili slatkim i toplim fritulama koje su ispekle naše profesorice Nataša Šantić, Mirela Fekete, Željka Gal, Marina Milić, Marija Milanović i Bernardica Šušak te ravnatelj Željko Bionda, koji su zajedno s učenicima  osmislili ovu malu, ali slatku i prigodnu priredbu. Svoj doprinos realizaciji aktivnosti dao je i kolega Tomislav Vinković koji se pobrinuo da cijeli događaj bude popraćen i dokumentiran fotografijama te objavom na Facebook stranici škole te kolega Nikola Hrehorović koji je sudjelovao i u izradi i tehničkom rješenju prigodnog panoa.

Pročitajte još

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

Učenici koji ostvaruju pravo upisa u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025., koji se upisuju u programe obrazovanja za koje je potrebno dostaviti dokumente o ispunjavanju posebnih uvjeta iz natječaja za upis (dokazivanje zdravstvene sposobnosti...

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Na ljetnoj praksi odnosno na OG-CS Academy sudjeluje šest naših učenika koji su upravo završili treći razred smjera Web dizajner, a to su Marino Friedrich, Veronika Rakušić, Toni Orešković, Ena Majdančić, Marina Jurišić i Zvonimir Perošević. Opširnije na sljedećoj...

Skip to content