Datum objave: 6. veljače 2024.
Kategorija: Naslovnica

WORLDSKILLS CROATIA

U utorak, 30 siječnja 2024. održano je školsko natjecanje  Worldskills Croatia 2023/2024 u disciplini Poduzetništvo. Na natjecanju su sudjelovali učenici 4E1 razreda Barbara Kelić i Marino Jukić, tim Ecole i učenice 4 E2 razreda Gabriela Udovčić i Dora Dragić, tim Unique.

Tim Ecole najbolje je plasiran tim sa čak 96% riješenosti zadatka. Ovim rezultatom osvojili su prvo mjesto i ujedno se plasirali na višu razinu natjecanja, međužupanijsko natjecanje. Međužupanijsko natjecanje održat će se 7. ožujka 2024. u Ekonomskoj školi u Osijeku.

Svrha ovog natjecanja je stečena znanjapovezati u cjelinu i prikazati ga kroz module i na taj način pokazati svoja tehnička znanja, organizacijske sposobnosti, ali i razvijati kreativnost, učiti se toleranciji te razvijati emocionalnu inteligenciju.

Svim natjecateljskim timocima čestitamo na ostvarenom rezultatu i iznimnom trudu, a Barbari i Marinu, timu Ecole, čestitamo na najboljem rezultatu i želimo im puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

Mentorica učenicima je Mirela Fekete, dipl.oec.

Pročitajte još

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE

Učenici koji ostvaruju pravo upisa u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025., koji se upisuju u programe obrazovanja za koje je potrebno dostaviti dokumente o ispunjavanju posebnih uvjeta iz natječaja za upis (dokazivanje zdravstvene sposobnosti...

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Naši učenici na ljetnoj praksi u tvrtki OG-CS

Na ljetnoj praksi odnosno na OG-CS Academy sudjeluje šest naših učenika koji su upravo završili treći razred smjera Web dizajner, a to su Marino Friedrich, Veronika Rakušić, Toni Orešković, Ena Majdančić, Marina Jurišić i Zvonimir Perošević. Opširnije na sljedećoj...

Skip to content