preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Braća Radić

COFFNUTS

 

 

PROFIL TVRTKE

Poštovana/i,

Vježbenička tvrtka Coffnuts d. o. o. bavi se proizvodnjom proizvoda od lješnjaka i kave .

VIZIJA
Želimo postati vodeća tvrtka na tržištu u proizvodnji proizvoda od od lješnjaka i kave te proširiti naš asortiman.

MISIJA
Proizvodimo visokokvalitetne proizvode sa pomno odabranim i kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla domaćih dobavljača koji garantiraju visoku kvalitetu gotovih proizvoda. Brinemo o zaštiti okoliša i našim potrošačima koji znaju prepoznati kvalitetne i domaće proizvode.

CILJEVI

Povećati tržišni udio za 10% do kraja godine.

Postati vodeća tvrtka u proizvodnji proizvoda od vučenog i prhkog tijesta na hrvatskom tržištu do 2021.Otvoriti nova radna mjesta i zaposliti 10 radnika do kraja 2020. godine     

ASORTIMAN

Više od 3000 godina, kako je kava poznata, tako je i poznato kako kava dobro utječe na zdravlje, popravlja raspoloženje, umanjuje bolove te većina ljudi vole kavu, a i miris kave.

U našem asortimanu možete pronaći uvijek kvalitetnu, svježu, toplu i hladnu (ledenu) kavu, našu Coffnuts kavu s okusom lješnjaka, kekse s okusom kave i naravno također s okusom lješnjaka. Nudimo vam različite deserte-Coffnuts čokoladne kuglice, kolače s lješnjakom i kave, namaz i šnite, torte i ostale poslastice.  

Od ledenih užitaka nudimo ledeni frape s kavom i s lješnjacima.

Također imamo i jako ukusne likere, bombone, te za puni užitak kod naših poslastica nudimo i mirisnu svijeću s mirisom kave i mirisom lješnjaka.

 

                

      

Poslovni partneri:   

SL00286_Vtlogo44444026_1833694893414226_7998759384819695616_ntzwetzwer

CMS za škole logo
Ekonomska škola Braća Radić / Vijenac kardinala A. Stepinca 11, HR-31400 Đakovo / ss-ekonomska-bracaradic-dj.skole.hr / ured@ss-ekonomska-bracaradic-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju